2023. március 26., vasárnap

ÉRDEKTELENSÉG 2017 MÁRCIUS 26

 a Némaság c. filmről jövök...szerencsére rajtam kivül még egy azaz 1 valakit érdekelt a film... igy levetítették.



3 megjegyzés:

  1. Edit Martonosi
    Én a múltkor a Holdfény c. filmmel jártam így, igaz akkor egyedül voltam a moziban. Nem mondom, hogy nagyon boldogok voltak tőlem, de én akkor is meg szerettem volna nézni és levetítették. Sajnáltam a személyzetet, hogy miattam nem tudtak hazamenni, de én meg nem akartam a filmért Szegedre utazni, amikor Makón is van mozi. Sajnálatos, hogy Makón más értékrend működik és csak az akció vagy a thriller tarol. 🙁 Egyébként annak is megvan az előnye, ha kevesen vannak a moziban, legalább nem kell rászólni a nézőkre, hogy elkezdődött a film, ha nem vették volna észre. A Kincsem vetítése alatt, én szégyelltem magam, de kénytelen voltam erre a tényre figyelmeztetni a mellettem ülő hölgyeket. És akkor még nem beszéltem a pattogatott kukoricáról és a mobilozásról a film alatt. Ezeket a zavaró dolgokat mind el lehet kerülni.

    Gonda Julia
    azt én simán meg tudtam nézni:) nekem azt mondták 1 embernek nem vetitenek, úgyhogy szurkoltam..: Oscar és társai...nem népszerűek errefelé(régi nóta)...azt én se szeretem , ha tömeg van, de ez a veszély engem nem fenyeget, általában olyan filmeket kultiválok, amit a többség itt nem:) Amúgy a Holdfény alatt a mobilfény nagyon zavart, egyesek végig bekapcsolva tartották a mobiljukat, inkább azt nézték....

    Edit Martonosi
    Azért örülök annak, hogy nem csak Téged és engem érdekelt a Holdfény. Hálás is voltam az ott dolgozó fiataloknak, hogy nekem levetítették. Sajnos én csak meghatározott időpontokban tudok moziba menni a munkám miatt. Kétszer is elnézést kértem a "zavarásért", de aranyosak voltak, a végén már nevették. Oscar díjas filmre Makón nincs közönség, ez sajnálatos. A Holdfényt én már fél éve eldöntöttem, hogy megnézem, akkor még nem lehetett tudni, hogy Oscart is kap. De jó helyre került az a díj!

    Gonda Julia
    egy csoportot hoztak valahonnan, azt se tudták mire...mikor meghallották, hogy feliratos, már nem is akarták nézni a Holdfényt

    Edit Martonosi
    Borzalom, mintha nem tudnának az emberek olvasni. Mindig felháborodom, amikor ezt hallom a moziban, hogy azért nem hoznak el értékes filmeket, mert feliratos. Mi van itt???? Megyek aTitanic Fesztiválra, eredeti nyelven, magyar felirattal, élmény mindig!

    Gonda Julia
    néha pedig olyan rossz a szinkron, jobb az eredeti... szinte mindig (meg milyen jó kis nyelvgyakorlás:)

    Edit Martonosi
    Én is jobban szeretem, de ezt sokan nem ismerik fel. Nem rossz az, ha hallod a színész hangját eredetiben. Olvasni meg már illik tudni! Aki beszéli a nyelvet, annak meg egyenesen csemege egy ilyen film!
    Válasz5 é.

    VálaszTörlés
  2. Péter Baron
    Milyen a film? Erdemes megnezni angolul heber felirattal?

    Gonda Julia
    Jó.komoly.gondolom tudsz angolul meg heberul is eleggé;)

    KLári Jámbor
    A múltkor én iígy voltam moziban Makón,bár mi összesen 5-en voltunk

    VálaszTörlés
  3. Gonda Julia
    Az màr szép szàm...😉

    KLári Jámbor

    KLári Jámbor
    Mikor gimnáziumba jártam, minden filmet -amire beengedtek-megnéztem, egészen addig míg műsoron volt. Tehát többször is. A legjobb szórakozás volt még így visszatekintve is több mint 40 év távlatából. Már régen az ország másik felében laktam mikor bezárták a "nagy mozit" meg a "kis mozit" és elsírtam magam mikor megtudtam. A virtuális világ mindent bekebelez .

    VálaszTörlés