2018. szeptember 27., csütörtök

(rém)álmom

ami azt illeti elég riasztó álmom volt ma reggel...

a lakásom mellékhelyiségéből megyek ki, valami zavaró miatt, visszamennék, és ott ül bent egy idegen nő... (pedig nem telt el idő)...az előtér is idegen, rumli van, más holmik...a nő már kint van, szólok hozzá, de nehezen jön ki hang a számon, erőlködnöm kell és olyan furcsa a hangzása akkor is, nem is érti, sőt nem is lát, valamit ugyan észlelt riadtan egy erősebb gesztusomra... semmi kétség szellem lettem (?) (s már más lakik a lakásomban) 

azért egy villanásra megfordult a fejemben, hogy netán másik lakásban vagyok, de ez elejtődött a észre nem vevésem meg az időtényező(hiánya) miatt , (szempillantás alatt történt a változás, valójában nem is volt általam észlelt ideje! az kiesett)

tulajdonképpen döbbenetes, hogy lassan bár de milyen józanul vettem tudomásul megváltozott helyzetem

dühös voltam eleinte, a tehetetlenségem matt, hogy nem értenek, nem látnak, nem hallanak, de tulajdonképpen tudomásul vettem...csak végtelenül szomorúan

mi mást tehettem volna


4 megjegyzés:

  1. Szörnyű érzés lehetett. Újra átélni, amíg leírtad, az is borzasztó.

    VálaszTörlés
  2. nem is tudom, annyira valószerűnek tűnt... az abszurditásával együtt (minden olyan racionális benne)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez az! Pont ettől érzem én is, amikor hasonló nyomasztót álmodom, hogy akár meg is történhetett volna. Vagy ami még rémesebb, úgy érzem, tényleg megtörtént velem valahol valamikor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( (miket ki nem birunk! szemünk se rebben...:)

      Törlés