2023. november 1., szerda

betegség 4 napja

 teljesen elerőtlenedtem. 

4. napja nem vagyok jól eufemisztikusan. Azelőtt nagyon is (miért is panaszkodtam, most eszem  ágában sincs bezzeg)

azt hiszem nem egyszerű megfázás , az asszisztensnő fel is vetette, hogy covid lehet, de az orvos szerint, mindegy, ugyanaz a gyógymód

van győgymód?

ma veszem be az utolsó antibiotikumom

8 megjegyzés:

  1. Mielőbbi gyógyulást kívánok, Julika.🤗. Ha covid, remélhetőleg könnyebb lefolyású...(persze az is épp elég ). Egy 86 éves volt kolléganőm épp most esett át rajta, mondta, hogy nem volt vészes. ,(annak ellenére, hogy sok betegséggel küzd,szív, ízületi, cukor, stb..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom pontosan. (ahogy számolom, kb. egy hét lehetett...Egy bentlakásos otthonban van a kolléganőm, kb.két hete mondta, hogy nem lehet látogatni, mert zárlat van. Akkor még ő nem volt beteg. Most kedden tudtam meg, hogy túljutott a covidon és a zárlatot is feloldották.)Remélem Julika, a hétvégére Te is már javulóban leszel. Drukkolok🙏

      Törlés
    2. Én is sokat gondolok rád, és figyelemmel kísérem, hogy mit írsz a betegségedről. Most már talán kifelé lábalsz belőle, és én is arra gondolok, hogy talán hétvégére sokkal jobban leszel. Kívánok neked minden jót.

      Törlés
  2. Gyors gyógyulást kívánok! Itt vagy már a végén: nálam 3 nap, a férjemnél 4 nap volt a letaglózó, influenzára emlékeztető állapot. A kúra után remélem, megnéz az orvos, tényleg szükség lehet rá!

    VálaszTörlés
  3. Gyors már nemigen.5. napba léptem
    Most hosszabbitották a gyszerem.azt mondta akkor leszek gyógyult ha nincs panaszom...;)

    VálaszTörlés